Olen löytänyt itsestäni huivimaanikon. Minulla on aina ollut kaksi asiaa, mitä ilman en voi lähteä ulos, pimeintä talvea lukuunottamatta tarvitsen aina aurinkolasit ja kuumin kesä poislukien tarvitsen kaulaani huivin. Aurinkolaseja olen ostanut aina kun on tullut kiva ja halpa malli vastaan, koska niitä hukkaan ja rikon tasaiseen tahtiin. Silti olen sinnitellyt yhdellä kaulahuivilla tähän asti.

Pikkuhiljaa olen muuttumassa huivimaanikoksi. Kaikki langat mitä näen muunnan mielessäni kolmiohuiviksi, saaliksi, kaulahuiviksi.. Eikä siinä mitään, olenhan innostunut viime aikoina pitsineuleistakin. Mutta kun alkaa tuo mania villiintyä ja siirtyä muihinkin materiaaleihin.

Kävin tänään Eurokankaassa halpojen samettien perässä. Pengoin samalla palalaatikot ja löysin kaksi ihanan tuntuista kangasta, joista suunnittelin heti huivia. Mutta kun viimeksi katsoin peiliin, minulla oli edelleen vain yksi kaula, joten mihin minä loputtomasti huiveja tarvitsen?

163780.jpg

Vasemmanpuoleinen kangas on pellavaa ja siitä tulee kaitaliina ruokapöytään. Kaksi muuta ovat vaarassa muuttua huiveiksi..