Tänään tuli SNYltä paketti:

1414735.jpg

Sateenkaaren väristä hahtuvaa, 2 kerää Regian Silk-lankaa, namipussi (se oli kyllä avaamaton kun se tuli meille!) ja vessapaperirullansäilytysjutska. SNY kyseli, keksinkö sille jotain muuta käyttöä ja tietysti: siihen menee lankoja! Silk on aivan uusi lanka minulle ja selailin jo Ravelryä etsien inspiraatiota. Ehkä niistä tulee jotkin kivat sukat, malli on vielä kyllä hakusessa. Hahtuvasta tulee joko kuopukselle villikset tai sitten itselleni lohikäärmehuivi. Saa nähdä.

Eilen tuli paketti Novitalta:

1414740.jpg

Puuttuvat kerät Bambua ja Tennesseetä, että saan keskeneräisen topin ja toisen topin tehtyä, Mamboa ihan muuten vain, samoin Jengaa. Jengasta tykkään lankana tosi paljon, ja halusin kokeilla Mamboakin. Mutta varastoon menevät ne, on paljon muutakin toteutettavaa ennen niiden käyttöönottoa.

Osallistuin SNYn lisäksi yhden forumin salainen ystävä-rinkiin myös. Sieltä tuli alkuviikosta lankapainotteinen paketti:

1414742.jpg

Fidji-puuvillalankaa, kivan turkoosin värisenä. En vielä tiedä, mitä tästä tulee, mutta jokin shaali pyörii mielessä. Lisäksi oli lapsille satucd. Eilen saimme vielä Ipanapa-levynkin, joten nyt on automatkat hetkeksi turvattu.