Olen viettänyt aikaani vaatehuoneessa penkoen lankavarastojani. Siellä on kaikkea ihanaa, mistä haluan tehdä vaikka mitä. Olen selaillut lehtiä ja nettiä ja ohjeita on löytynyt pilvin pimein. Pakko saada tuota lankavarastoa edes hiven tyhjemmäksi!

Siitä pääsemme siis myynti-ilmoon. Kiinnostaako ketään enää tekokuitulangat tällä alpakan aikakaudella? Nämä nimittäin lähtisivät uuteen kotiin (ilmoituksia on muuallakin):

166894.jpg

Kaikki 100% polyakryylia, puikkokoko 4-5. Keskon Jättislankaa on 4 kerää, yksi avaamaton tummanharmaa 250g (n. 750m) ja nuo pienemmät on 277g (ilmeisesti olen kerinyt toisesta kerästä tähän lisää, en enää muista) ja 30g. Valkoinen on myös Jättistä, 152g. Novitan Pirta-lankaa on 150g (n. 315m). Koko kasa lähtisi 10e+ postikulut.

Sain eilen toisenkin lahjatyön viimeistelyä vaikka valmiiksi. Viimeistelyissä meneekin sitten useampi tunti, joten taidan siirtyä suosiolla uusiin töihin ja jättää nöpöstelyt siihen asti kunnes Lost alkaa. Silloin nimittäin minua ei saa tv:n äärestä pois ja tarvitsen tekemistä.

Yritän saada itseäni tarttumaan tuohon Novitan boleroon, mutta koville se ottaa. Toinen etukappale on melkein valmis, mutta kun en vain saa itsestäni irti sen vertaa, että jatkaisin sitä..