Maanantaina menin normaalisti töihin, ja illat menivät alkuviikosta kotitöissä. Mimmillä paukahti 39,6 asteen kuume tiistaina, joten Isäntä jäi vuorostaan sairaslomalle lapsia hoitamaan. Tilanne on hieman rauhoittunut, kuume on kai laskenut ja Kimulinkin flunssa alkaa helpottaa.

Eilen minä sitten kaaduin, omassa pihassa ja siinä samassa pirun kohdassa, missä kaadun joka vuosi. Tai ainakin silloin, kun olen raskaana. Ylimääräinen neuvolakeikka tuli siis heitettyä. Kaikki pitäisi olla kunnossa, mutta hartiaa hieman särkee tärähdyksen takia.

Käsityöt ovat siis hieman olleet taka-alalla. Clapotis tosin on loppukavennuksia vailla, ja aloitin uuden työn. Se pitäisi valmistua tammikuun aikana lahjaksi ja on osa Pipoviikkoja. Tänään ostin lankakaupan alesta Austermannin Steppiä kerän, kun se oli vain kympin (ja nyt joku tietysti sanoo saaneensa sitä vielä halvemmalla jostain). Se onkin uusi tuttavuus, ajattelin tehdä siitä kuivakinttuisille tytöille unisukat. Illalla on luvassa viimeinen jakso Roomaa, sipsejä ja dippiä, sekä ainakin tuo lahjatyö.