En osallistunut tänä vuonna Sukkasatoon, mutta sukkia on valmistunut kuitenkin ihan kivasti ja puikoillakin on vielä ainakin kahdet. Eli ne keskeneräiset sukat kokoa 30 ovat valmiit. Samoin kokoa 33 ja pikkuruiset sukat, jotka toivottavasti mahtuvat noin nelikuukautisen jalkaan. Kuvaa luvassa, jahka sukat ovat vastaanottajillaan, en halua pilata yllätystä :)

Tänään kauppareissulla näin jo talvinallea. Siis Novitan Four Seasons lankaa vai Nalle Talvi-nimistäkö se on. Aivan ihanan pinkkiä! Minähän en tykkää pinkistä, mutta kai tuota pitää jostain hommata. Suunnitelmia ja himotuksia on enemmän kuin aikaa niitä toteuttaa, mutta saahan sitä haaveilla.

Central Park Hoodie on vaiheessa, takakappale on valmis, ja toinen etukappale aloitettuna.

1968332.jpg

(vihaan "uutta" kameraamme.. Sillä ei vain saa hyviä kuvia. Mitä enemmän tekniikka kehittyy, sitä huonompia kuvia noilla saa. Kaiholla muistelen ensimmäistä kameraamme vuonna 2001, sen kanssa ei tarvinnut tapella!)

Lankana ihana metsänvihreä 7 Veljestä, koko 36". Hivenen jännittää, tuleeko siitä minulle liian pieni. Viime aikoinahan olen tehnyt vain liian isoja neuleita, joten toiveikkaasti aloitin nyt hivenen pienempää. Jos ei se pingotuksen jälkeenkään minulle sovi, on minulla jo yksi saaja mielessä.