Hyvää loppupääsiäistä kaikille! Meidän viikonloppumme on sujunut mukavissa merkeissä, kun kummipoikamme vanhempineen (jotka ovat Mimmin kummeja) tulivat perjantaina ja lähtivät tänään. Kävimme kummitädin kanssa viihteellä eilen, syömässä hyvin ja tekemässä baarikierroksen. Pää ei ole edes kipeä, vaikka joka baarissa joimmekin yhdet. No eipä niitä baareja niin montaa kuitenkaan ollut.

Sain lykättyä kummitädille ylimääräisiä lankoja ja käyttämättä olleen roseepitsilaitteeni. Ehkäpä hänellä on enemmän käyttöä ja kärsivällisyyttä tekniikan opettelemiseen kuin minulla. Kummitädin kanssa virkkasimme ensimmäiset palat Novitan kevään lehdessä olleeseen pitsikukkalaukkuun. Minä toimin opettajana, eikä tarvinnut purkaa kuin yksi kerros! Siitä innostuneena olen taas kaiholla katsellut isoäidinneliöpeittoja, josko minäkin uskaltaisin jo kokeilla.

Kaikkia ihania ideoita ja suunnitelmia on pää täynnä. Sain sen digitaalisen vaakanikin takaisin perjantaina, ja Step-sukat ovat edistyneet sen jälkeen muutaman sentin. Viikonloppuna aika meni seurusteluun, mutta onhan tässä vielä yksi päivä jäljellä. Mutta kuten sanoin, pää on täynnä ideoita, ihan liikaa, että kaikki ehtisi ajoissa toteuttaa. Ajoissa siksi, että ideat unohtuvat ja muuttuvat vähän vähemmän mielenkiintoisiksi, jos niitä ei heti toteuta. Keskeneräisyyksiäkin on, pitäisi nekin tehdä loppuun.. Taitaa olla yleinen vaiva blogistaniassa, että ensin aloitetaan mielenkiintoinen neule, ja kun se alkaa tympäistä tai tulee mielenkiintoisempi idea vastaan, jää edellinen kesken. Pitäisi pitää joku motivaatiokuukausi kaikkien keskeneräisten töiden loppuuntekemiseksi.

502312.jpg

Tytöt syömässä trullipalkintojaan