Perjantaina, kun käteni olivat kipeät, päätin kokeilla pitkästä aikaa virkkausta. Salomonin solmuista ei tullut oikein lankasotkun näköistä kummempaa, joten päätin virkkailla varastoja tyhjemmäksi perinteisillä kiinteillä silmukoilla.

188939.jpg 

Tytöt saivat maton ja istuinpehmusteet. En tiedä vielä, menevätkö nämä ensi kesänä leikkimökkiin, mutta alustavasti ainakin ne menevät Mimmin huoneeseen. Lankana on Suupohjan Kehruutehtaan mattolanka, 50% villaa, 50% nylonia.

Aloitin huovutettavia lapasia. 100 g Cortinaa ei piisannutkaan, joten saan joka tapauksessa hakea sitä lisää. Alkuviikosta on luvassa muutenkin retki Tapion kauppaan, joten ostan sitten kerän lisää. Toinen lapanen on valmis huovutettavaksi, toista on tehty muutama sentti.

188943.jpg

Huopanenkin joutui töihin, virkkasin tossuistani ylijääneen Ruska-huopasen pannulapuksi. Pesua siis odotellessa:

188946.jpg

Huopasta on jäljellä vielä sinistä ja mustaa, kumpaakin noin 80 g. Haaveilen huopatyynystä, joten ehkä teen niistä sellaisen. Katsotaan.

Näiden lisäksi tein yhden työn Jouluyllätysvaihtoon ja käsikivun helpotettua olen aloittanut boleron hihoissa suoran neuleen. Edistyy siis, pikkuhiljaa, sekin! Ideoita on taas vaikka kuinka paljon. Sietääkin, kun eilen laskin lankavarastoani ja karkeasti arvioiden lankaa on tässä huushollissa 9 kg..

Nappikilpailu on voimassa vielä huomiseen, hopi hopi arvuuttelemaan!