Tänään tuli vihdoin tilaamani kirjat, Hyvän olon neuleet ja Just socks. Tuo Vatasen Hyvän olon neuleet on aivan ihana! Kertakaikkisen ihania malleja, joita pitäisi päästä heti toteuttamaan. Suosittelen kyllä lämpimästi, ainakin näin yhden selailun jälkeen.

Sain juuri valmiiksi yhden ison SNY-jutun. Se lähtee kuitenkin vasta lokakuun pakettiin, joten kiirettä ei ole. Itse olen jo hieman odotellut syyskuun pakettia omalta SNY:ltäni, mutta onhan tässä vielä pari postipäivää jäljellä. Into käsitöihin (varsinkin tuon Hyvän olon neuleiden jälkeen) olisi kova, mutta kiire ja väsymys taitavat viedä voiton. Menin eilen illalla iltakahdeksalta nukkumaan ja heräsin normaalin tapaani kolmen tunnin päästä yhdeltätoista. Ei se näköjään katso nukkumaanmenoaikaa, silti herään kolmen tunnin päästä, vaikka menisin kuinka nukkumaan. Siitä sitten valvoin pari tuntia, torkuin siitä aamukuuteen, kun Kimuli päätti taas, ettei enää nukuta.

Äitini kertoo aina, että hän valvoi joka yö monta tuntia veljeäni odottaessaan. Synnyttyään tämä epeli valvoi juuri samat ajat ja nukkui ensimmäisen kokonaisen yönsä viiden vanhana. Toivottavasti siis ei tämä minun unettomuuteni enteilisi jotain vauvan tulevista nukkumistavoista..

Viikonloppuna pitäisi jaksaa lähteä kummipojan syntymäpäiville. Juhlat ovat aina kivoja ja matkat voin käyttää hyödyksi kutomalla, kun minä en suostu ajamaan peräkärryt perässä. Isäntä hakee taas jotain ihanaa romua matkan varrelta, siksi varustaudumme peräkärryillä. Nyt pitäisi vain saada äkkiä joku oikein kiva neule alulle, että saisin ottaa sen matkaneuleeksi. Väsymys ja kiire vain haittaavat pikkuisen noita matkavalmisteluja.