Yhdistänpä yhteen postaukseen monta asiaa.

Viikonloppuna kävimme koko perhe pikaisesti Tallinnassa. Lapset olivat ensimmäistä kertaa ulkomailla, ja vaikka vanha kaupunki alkaa olla jo melko tuttu, löytyy sieltä kuitenkin vielä paljon nähtävää. Olin antanut itselleni luvan ostaa valmiita neuleita, mutta tiedättehän neulojan syndrooman: miksi ostaa, kun voin tehdä itse samanlaisen ja vielä halvemmalla! :D

Ihania neuleitä näkyi kyllä paljon. Kuvia en niistä napannut, mutta tuttuja ideoita siellä oli. Clapotiksen tapaisia huiveja, kirjottuja sukkia ja lapasia, punaisen ja keltaisen yhdistelmää.. Mahtavatko Tallinnan neuleyrittäjät lukea Ravelryä?

Multnomah, Araucania Ranco 95 g

Viime viikolla (jo, vaikka kuviin sattui näköjään sama vaatetus!) valmistui pikkuhuivi kauan marinoidusta langasta. Tykkään. Sitkeä kurkkukipu on vaivannut jo pari viikkoa, ja Tallinnan helteissäkin olisin kaivannut jotain lämmikettä kaulaan. Huivi on mukavan ohut ja kevyt, mutta silti lämmin. Pääsee varmasti käyttöön.

Heinäkuussa valmistui neuleita 1310 g edestä. Emännänkin peiton tilkut ovat valmiit, mutta en ole ehtinyt niitä kuvata. Ja kukahan ne tilkut mahtaa joskus koota?