Tein tytöille syksyllä villasukat kumppareissa pidettäväksi. Näiden kurakelien johdosta käyttö on ollut huimaa, ja sukat ovat kulahtaneet mielestäni jo aika rumiksi. Ne ovat ohentuneet ja nukkaantuneet. En ole itse koskaan pitänyt villasukkia tuollaisella vauhdilla, joten en osaa sanoa, pitäisikö 7 Veljeksen kulua noin mahdottomasti?

Joka tapauksessa jokin aika sitten tyttökolmikko (omani ja yksi hoitolapsi) oli päättänyt painella hoidossa ojaan. Siellä ne olivat mekastaneet koko iloinen joukko, ja tietysti Kimulin sukat olivat kastuneet. Havahduin vasta silloin, ettei noilla naisilla ole varavillasukkia ollenkaan! Eilen siis aloitin vihdoinkin Kimulille varasukkia, ja sain ne tänään valmiiksi. Mimmin sukkia oli tarkoitus aloittaa tänään, mutta väsy vei voiton. Menin jo vinttiin nukkumaan, mutta yllättäen istunkin täällä koneella..

Töissä on tarkoitus mennä porukalla joululounaalle. Iltapesulla tuli mieleeni, että sen ravintolan, jossa yleensä käymme, ruokalistat ovat netissä. Tulin siis katsomaan, josko siellä tarjoiltaisiin joululounasta. Siitä eksyin blogeihin ja loppu taitaakin olla sanomattakin selvää.

Kuvia saatte valmiista sukista, kunhan Mimminkin sukat ovat valmiit. Tosin ihan perussukkia ne ovat, seiskaveikasta, joten eiköhän jokainen sellaisia ole nähnyt..