Tämä Langaton Lokakuu on ihan liian tehokas. Menin käsityömessuille aikomuksenani ostaa lankaa vaikka kuinka paljon. No mukaan ei tarttunut kuin yksi 100 g:n vyyhti (joka muuten on jäänyt esittelemättä kokonaan, sitä en laske lakon rikkomiseksi, koska siitä tulee lahja). Monen monta kertaa olen lähtenyt kauppaan aikomuksenani ostaa lankaa. Tänään kävin Keskiselläkin, kun oli halpoja Hippyjä, Popeja, HipHopeja ja vaikka mitä 2 e kerä. Ja mitään en ole ostanut. Oikein pistää vihaksi.

Lähdin Keskisen reissulle 50 km päähän aikomuksenani ostaa lisää bambusukkapuikkoja, kun ne ovat siellä vain 4,20 e/paketti. No eipäs siellä ollutkaan kuin kokoja 3, 3,5 ja 4. Minä olisin tarvinnut 2 ja 2,5. Hyllyssä ei näkynyt hintojakaan muun kokoisille, ja myyjä opasti jotain eläkeläisrouvaa niin innokkaasti haarukkapitsin saloihin, etten viitsinyt mennä väliin. Oli siis ihan turha reissu! Mukaan tarttui 5 säilytyskoria, niitä muovisia Orthexin ja yksi poisto, Dylonin lime pesukoneväripaketti. Voisikohan sillä muuten värjätä lankaa?

Kyllä pistää vihaksi. Langaton Lokakuu ja koko Keskinen.

Itseäni piristääkseni tilasin sitten täältä niitä bambusukkapuikkoja. Ai niin, piristinhän minä itseäni jo aiemmin viikolla tilaamalla täältä tämän ja tämän. Äsken kun tarkistin tilini saldoa, niin olisi saanut jäädä nuokin ostokset tekemättä.

Neuleet edistyvät kuitenkin hyvin. Apupupua saan ruveta kokoamaan, pashmina taitaa olla samassa vaiheessa kuin ennenkin (120 cm), huivivaihdon huivi edistyy hienosti ja peruspipo on jo puolivälissä. Teen kaikkia sekaisin saadakseni pääni mahdollisimman pyörälle kavennusten ja mallineuleiden kanssa :)