Eilen tuli Suuri Käsityölehti ja tänään Novita. Käsityölehdessä oli ihania lastenvaatteita ja taas kestovaippakaava. En kyllä katsonut tarkemmin, oliko vaipan kaava sama, mikä on ennenkin julkaistu vai ihan uusi. Novitasta bongasin heti napeilla kiinnitettävän mohairliivihameen, sellainen voisi päästä puikoille kevään aikana.

Kärjestä aloitetut Fabel-sukat ovat valmiit. Tekniikka oli tosi kätevä, sitä aion kyllä käyttää jatkossakin. Eilen aloitin myös tunikani kaula-aukon resoria. Käsityöt ovat olleet kummasti jäähyllä sairaalareissun ajan, enkä oikein ole kyllä vieläkään innostunut kauheasti. Uudet ihanat langat, niiden värit ja kankaat kyllä houkuttelisivat kovasti..

Siivosin eilen vaatehuonetta, jossa säilötetään mm. kankaita ja lankojani. Etsin kastemekkoa sunnuntaita varten, kun Pikkuemäntä saa nimen. Vahva ehdokas olisi kyllä Simppaiita tai Häjykräpsä. Tai ei tyttö turhia itke, mutta mahavaivoja tuntuu olevan. Keskosten korvike Premilon kuulemma aiheuttaa herkemmin mahavaivaa ja ummetusta, josko sitten helpottaisi, kun saamme siirtyä tavallisen korvikkeeseen. 

Mutta siihen vaatehuoneeseen.. Ei löytynyt kastemekkoa, mutta löytyi lankoja ja kankaita, joista en tiennytkään. Ylimääräisenä olisi muuten värillisiä huovutusvilloja, 30-50g pusseja. Jos jotain kiinnostaa, niin huikkaa, laitan kuvia.

edit. mitäs tempauksia sitä onkaan alkuvuodelle luvassa?