heinäkuulle ja Tapion Kaupan langoista on valmis. Tein Mimmille ensi talvea varten aivan omasta päästä neuleen Hippystä. Tosin tuo taitaa olla iso vielä parinkin vuoden päästä.. Kimulille pitäisi tehdä myös, mutta hetken nyt sulattelen tuota kokoasiaa.

719989.jpg

Puikot nro 8, Hippyä meni melko tarkkaan 250 g ja kuten sanoin, malli aivan täysin omasta päästä. Perusneule, helmassa, hihansuissa ja kaula-aukossa aina-oikein neuletta. Näyttää kyllä kivalta perusneuleelta, koko taitaa olla sellainen iso 110, tai ehkä jopa 120.

Boleropaita on kaulusta ja hihojen kiinnittämistä vaille valmis. Olen kovin luottavainen, että saisin kauluksen tänään valmiiksi. Saas nähdä. Mummi tulee tänään meille pariksi päiväksi hoitamaan tyttöjä ja puolen viikon tienoilla lähtevät tytöt sitten mummin kanssa mummilaan yökylään. Olemme haalineet kaikenlaista mahdollista parisuhdemeininkiä ensi viikolle, joten ei välttämättä neulomiselle jää aikaa. Meillä on 7-vuotiskihlapäivä ensi viikon torstaina ja kovasti yritin jo Isännälle vihjailla, että en ole koskaan saanut mitään lahjaa tai yllätystä vuosi-, kihla- tai hääpäivänä. Katsotaan kauanko mies muistaa.. Ruusuja olisi kiva saada!