Eilen kävin käsityömessuilla. Ostin kuudet Addin kullatut pyöröpuikot, tosin ostin muutamat Tuulialle valittavaksi. Tuulia lupasi tehdä minulle pääkallopuikot ja minä etsin hänelle vaihdokiksi pitkän pyöröpuikon.

Minäkin ostin itselleni SeijaP:n blogissaan esittelemän vempeleen, jolla saadaan tehtyä roseepitsiä. Sitä kokeilin heti eilen illalla, ja toisella yrittämällä tuli melkein sen näköistä kun pitikin. Lisäksi ostin itselleni piristykseksi pari huovutettua avaimenperää. Kuvia ei valitettavasti ole nyt saatavilla, jos/kun saan, esittelen ostoksiani teille. Toisaalta, kai jokainen on pyöröpuikkoja nähnyt?

Samalla reissulla kävimme Mimmin kummitädin kanssa thaimaalaisessa ravintolassa syömässä. Oli ihan kivaa, ruoka oli hyvää, mutta takana oli jo pitkä päivä, joten väsytti kovasti. Kummitädin kanssa jahkailimme, lähdemmekö katsomaan oman kylän poikia, mutta emme enää jaksaneet.

Tänään oli Mimmin syntymäpäiväjuhlat ja koko päivä on mennyt siinä hulinassa. Tarjoilut olivat hyviä (tietenkin, itsetehtyjä!), lahjat mieluisia ja meininki kaikin puolin mukavaa. Juhlien jälkeen vasta riemu repesikin. Kimuli ei ole nimittäin enää nukkunut päiväunia, kun siirryimme isoon sänkyyn. Hän on ihan kuolemanväsynyt ja nukahti nyt tuntia ennen nukkumaanmenoaikaa sohvalle. Sitä ennen hän ehti ottaa koiran varavesikupin ja kaataa sen päälleen ja keittiön lattialle. Kippo on nimittäin toiminut välillä tyttöjen leikeissä hattuna. Ei tullut Kimulin pieneen mieleen, että mihinkähän menee kipossa oleva yli litra vettä, kun sen laittaa päähän?