Vuosi vaihtui normaaleissa merkeissä. Olimme kotona oman perheen kesken ja söimme illalla burritoja. Isäntäkin malttoi olla tuvassa koko illan ja katsoimme Juoksuhaudantien. Mimmi pelkäsi raketteja ja saikin sitten valvoa hieman myöhempään, kun uni ei tullut rakettien paukkeessa. Onneksi emme olleet ostaneet itselle raketteja! Paukuttelimme vain neljä pientä rakettia, jotka ovat jääneet varastoihin vuodelta x ja niissäkin oli ihan tarpeeksi.

Katselin eilen käsityörahiani. Uudenvuoden lupaukseni olkoon se, etten saa aloittaa yhtäkään uutta työtä ennen kuin yksi keskeneräinen valmistuu. Lankakuume on kova, mutta rahia on pakko saada tyhjemmäksi ja keskeneräisiä töitä valmiiksi. Viikonlopun aikana jatkoin Nallesäärystimiä, toinen on jo valmis ja toisesta on noin kolmasosa tehtynä. Flunssa vain tuntuu taas painavan päälle, joten katsotaan, miten tässä jaksaa tehdä yhtään mitään. Huomenna olisi kuitenkin työpäivä.

Joulukuu oli käsityösaralla marraskuuta hiljaisempi, kirjanpidonkin suhteen. En enää muistanut merkata kaikkia lankahankintoja tai valmistuneita neuleita muistiin. Ehkä paikkansapitävän kirjanpidon mukaan joulukuussa varasto lisääntyi 190 g. Siinä on mukana Novitan jouluvaihdosta tulleet mohairit ja itse ostamani seiskaveikat, kaikenkaikkiaan siis 400 g lisää. Cittarissa oli Novitan lankoja poistohinnoin, ja sorruin ostamaan kaksi kerää ruskeaa. Valmistuneiden lista ei ole sen pidempi, sain kahdet villasukat valmiiksi. Kimulin villasukat olivat toiset ja Novitan jouluvaihtoon tein nämä (joulu on jo ohi, eiköhän nämä uskalla jo julkaista):

322598.jpg

Palmikkopolvisukat, malli Sukkasillaan-kirjasta. Lankana Nalle, ja sitä meni 165g.

Tulipa tungettua kaikkea mahdollista samaan postaukseen.