Tulihan aamupostin mukana pakettikorttikin. Ihana syksyinen paketti SNY:ltä.

1991231.jpg

Ruskeaa vironvillaa, itse tehtyjä silmukkamerkkejä, kynttilä ja väriteemaan sopivaa suklaata ja kortti. Kiitos! Vielä kun olisi aikaa tehdä tuosta langasta se huivi.. Revontulihuivia olen katsellut sillä silmällä, että se olisi ihana, mutta en ole vielä ehtinyt sitä sen kummemmin ajatella.

SNY kyseli toiveita viimeiseen pakettiin. Lisäkäsiä ja lisätunteja vuorokauteen, kiitos! :) Jos sitä toivetta et pysty täyttämään, niin sanotaanko vaikka näin, että olen ihan lääpälläni Novitan syksyn keltaiseen, siihen, jota löytyy sekä Isoveljestä että Mambosta. Noita on pitänyt hamstrata, mutta en ole vielä ehtinyt sitäkään tehdä (mihin ihmeeseen se mun aika muka menee?!). Lankaa siis toivon lisää, vaikka kaapit jo pursuavatkin ja teen välillä tuottoisia löytöretkiä omaan varastooni..

Onhan täällä jotain sentään valmistunutkin. Tonttutehdas on toiminnassa! Näin syksyllä on monta juhlapäivää ja synttärisankaria, joita pitää muistaa. Paljastettavat työt ovat siis vähissä, ehkä näitä sitten tipahtelee blogiin isona ryppäänä. SNY:n elokuinen lankakin pääsi eilen puikoille.

1991239.jpg

Teaseri yhdestä lahjuksesta