Vuosi vaihtui neuleiden osalta mukavissa tunnelmissa. Kadoksissa ollut neulomisinto löytyi joulukuussa. Eilen illalla sain rakettien paukkuessa levittää hartiahuivin, jonka ohjeen sain Ravelrypariltani Taijalta. Joulunpyhinä aloitettu Owls-paita sai jäädä odottamaan oikena kokoisia puikkoja (eihän ohjetta tarvitse lukea kokonaan, eihän? Riittää kun lukee ensimmäisen kohdan tarvikkeista, lankaa niin ja niin paljon ja pyöröpuikot sen ja sen kokoiset!), ja innostuin tekemään tuota huivia. Vajaa viikko siihen meni, ja on virheineenkin oikein nätti. Kuvan laitan kunhan saan sen ihan lopullisesti valmiiksi.

Joulukuussa valmiita neuleita valmistui 810 g. Kolmet sukat, yhdet tossut, yhdet ranteenlämmittimet, yksi keeppi ja yksi Baktus. Työn alle pääsi Owls-paita, joka on kainaloihin asti tehtynä, ja ensimmäinen hiha odottelee isompia puikkoja resorin jälkeen.

Uuden vuoden lupauksia en perinteisesti tee, mutta nyt ajattelin, että tähän lankapaljouteen pitää saada tolkku. En ole uskaltanut edes raportoida kaikkia uusia lankoja, en blogiin, enkä excel-taulukkooni. Ummistan silmäni totuudelta! Olen merkinnyt ylös vain neulotut grammat, ja samaa aion jatkaa tänä vuonna. Mutta otin tavoitteeksi neuloa kevään aikana 5 kg, mutta sen realistisuudesta en kyllä tiedä. Katsotaan. Vuonna 2009 neuloin 7015 g, joten urakkaa riittää.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille, olkoon tämä vuosi kaikin puolin edellistä parempi! :)