Heti töihin mennessäni hain postin ja huomasin, että Lankavaihtopakettini on tullut. Kävin hakemassa sen kesken työpäivän, ja voi että, mitä ihanuuksia minä sainkaan vastineeksi parista kiekosta hahtuvaa..

879524.jpg

Mukana oli siis n. 150 g Loftia (punaista ja sinistä, saas nähdä kumman väriset vaippapökät saan tehdä ü), sinistä seiskaveikkaa, Samos Lollipopia (ihan uusi tuttavuus minulle!) ja Novitan Samarkandia. Tuosta mohairsekoitteesta en ole koskaan kuullutkaan, joten pitäähän sitä kokeilla. Ehkäpä huiviksi tahtoo hän..

Oli kaiken kaikkiaan ihana paketti, ei kyllä harmita yhtään, että meni nyt syyskuun lankavaraston kirjanpitoni aika tavalla kuralle :D

Tulin töistä kotiin, ja Mimmi oli itkuisena vastassa. Silmät olivat punaiset, tyttö hehkuvan kuuma ja valitti kurkkuaan. Isäntä mittasi kuumeen, sitä oli rapiat 36 astetta. Annoin kuitenkin yhden Pamolin tytölle, siihen kurkkukipuun. Meidän muuten niin energinen tyttömme meni sohvalle maata ja sanoi ottavansa nokoset (ikinä ei tuo duracell-pupu ota ylimääräisiä nokosia!) ja puolentoista tunnin päästä kuumetta olikin jo 39,1 astetta, ja vartin päästä siitä 39,4. Tytsy meni nukkumaan noin tuntia normaalia aiemmin (nokoset eivät onnistuneetkaan), ja meillä on nyt sitten aamulla lääkäri. Huolestuttaa, kun se kuume nousi silti noin korkeaksi, parasetamolista huolimatta. Minkähänlainen yö meille tulee? Minä olen huomenna kotona, ja illalla olisi meillä lastenvaatekutsut.. Saas nähdä, onnistuvatko nekään.