Aion ottaa loppurutistuksen Pipoviikoille. Edellinen piraattipipo meni lahjaksi veljelleni, mutta Isäntä ihastui malliin ja haluaa itselleen samanlaisen. Se on siis aloitettuna, mutta pahoin pelkään, että valkoinen lanka loppuu kesken. Katsotaan siis, koska se valmistuu. Aloitin yhtä salaista SNY-juttuakin, ja molemmat työt menevät siis suoraan Lankahamsteri-kategoriaan. Kaksi työtä aloitettuna, kyllä kai niistä muutama gramma taas lähtee lankavarastosta!

Sain eilen SNY:ltäni kortin, jossa kehotettiin odottamaan ystävänpäivää. Jännää! Kortti oli söpö koirakortti ja se koristaa nyt jääkaapin ovea, josta Mimmi ja Kimuli yrittävät aina sen käydä hakemassa omiin leikkeihinsa. Isäntäkin oli tutkinut tarkkaan saamaani korttia, ratkaistakseen, keneltä se on. Ei selvinnyt :)

Postitukseen on menossa juttuja, Lankavaihtoparini kanssa on kuviot selvillä ja Novitaklubin sukkavaihtoonkin pitäisi saada postitettavaa. Aiemmin valmistunut pashminahuivikin on saamassa uuden omistajan, jahka vain saan senkin postiin. On se kumma, kun posti on 50 m päässä tien toisella puolella, mutta koskaan sinne en ehdi!