Maaliskuussa lankaa kului 1270 g ja erilaisiin vaihtoihin meni lankaa 375 g. Valmistuneissa oli sukkavaihtoon sukat, salainen SNY-juttu, tytöille Samos-tunikat ja vauvalle villapaita Mambosta, bambutoppi ja Liisan Lilja-huivi (joka on edelleen levityksessä, ja odottelee lankojen päättelyä). Lankaa tuli lisää joka tuutista, yhteensä 2800 g. Mutta teinhän päätöksen, että en enää tuijottele lankavaraston kasvun määrää! Kaiken kaikkiaan se kyllä kasvoi maaliskuussa 1155 g (jos siis niitä numeroita nyt tuijotellaan).

Tänään tuli Tinttamarellilta lankalauantaina tilaamani langat, vaaleanpunaista Muscatia 500 g ja petroolia Easyä 200 g. Aloitin eilen samaisesta Easystä Jatan Mariomyssyä, mutta pettymys oli suuri, kun tilaamani langat ovatkin eri värjäyserää ja sävyero niissä on huomattava. En vielä tiedä, mitä pipontekeleelle teen, puranko ja aloitan uudella Easyllä, etsinkö samaa värjäyserää olevaa lankaa ja teen pipon loppuun, vai unohdanko koko jutun.

Puikoilla on Rinsessapipo Mimmille tai Kimulille, toinenkin pitää vielä tehdä. Aloitin jo "pitsihelmaista jakkua" uusimmassa Käsityölehdessä olleessa ohjeella tuosta Muscatista. Illalla aion mennä ensimmäistä kertaa neuletapaamiseen,  ja pitäähän siellä olla valinnanvaraa neulottavista.