Koska ei tällä blogi- tai käsityörintamalla tunnu tapahtuvan mitään, niin laitetaanpa kuvia keskeneräisistä tekeleistä. Ei oikein ole innostanut viime aikoina käsitöiden teko, jotenkin se vain tökkii. Ehkä olen tikunnut viime aikoina liikaa, kun hartiat tuntuvat olevan jumissa ja sormet koppurassa. Ehkä olisi hyvä pitää taukoa, mutta kun tekemistä olisi niin paljon..

218462.jpg

Mohairista tulee pashminahuivi. Sen tulevaisuus on kyllä vaakalaudalla, koska eilen unohdin kutimeni sohvalle, kun piti lähteä pissattamaan Kimulia. Hetkeä myöhemmin muistin tekeleen, ja kun menin sitä pelastamaan, oli Kimuli jo repinyt siitä puikon irti. Onneksi oli juuri neulottu nurja kerros, ei tullut ongelmia langankiertojen kanssa! Laitoin saman tien kutimen rahiin, mutta hetken päästä tämä herranterttu oli käynyt hakemassa keskeneräisen huivin sieltä ja taas repinyt puikon irti.

Minua vaivaa todella tuo kik:lle lupaamani apupupu. Jostain syystä en vain saa sitä tehtyä. Toisen kappaleen teossa ei menisi edes yhtä iltaa, mutta kun en vain saa aloitettua. Anteeksi siis viivästys!