ja harmistus. Sain vihdoin valmiiksi säärystimet Nallesta. Lankaa meni 110g, ohje on Novitaklubin klubilaisten ekstraideoista, mutta pituutta niillä on reilusti enemmän, n. 50 cm.

326925.jpg

Ja katsokaa! Samasta kerästä on tehty, oikeanpuoleinen ensiksi ja vasemmanpuoleinen toisena. En tykkää yhtään, miten raidoitus muuttuu toisessa säärystimessä. Langassa oli solmu toisen säärystimen alussa, varmaan huomaattekin missä lanka vaihtuu. Kysymys kuuluukin, kumpi langoista on oikeaa Nalle Coloria? Mitä jos teen vaikka paidan itselleni ja siellä menee raidoitus miten sattuu, kun värjäri on tehnyt lankojen värjäykset ihan miten sattuu täysin ilman logiikkaa? Harmittaa, vaikka on pienestä asiasta kyse.

Se hyvä puoli tässä on se, että nyt saan aloittaa jonkin uuden työn! Tosin yritän saada Mimmin sukat valmiiksi, että saisin aloittaa toisenkin työn. Suunnitelmia nimittäin on, lähinnä piposellaisia.. Aikaa niiden toteuttamiseen toistaiseksi on vielä, mutta Kimuli oli taas avuliaalla tuulella ja nyppäsi kaikki puikot irti Mimmin sukanvarresta. Miten 1v8kk voi muuttua yhdessä yössä täydeksi uhmahirviöksi?