Tänään oli antoisa postipäivä. Taas.

1673944.jpg

Tilasin Secret Woolilta viikonloppuna Lily´s Sugar´n´Creamia vihreää, Ilun innoittamana. Olisin ottanut enemmänkin, mutta jäljellä oli vain neljä kerää. Toimitus oli siis huippunopeaa :)

Little Knitsiltä tilasin jokin aika sitten vihreää Angora Extraa kymmenen kerää (yhteensä 250 g) ja oranssia Ella Rae Shibua 3 kerää. Alennusmyynnissä iski villitys ja tilasin minulle täysin outoja lankoja pelkkien värien ja koostumuksen mukaan. Shibu on silkkiä ja Angora extra angoraa (jos ette hokanneet ü ). En vielä odottanut lankoja, viime viikon lopulla tuli sähköpostia, että langat on lähetetty, ja odotin niitä postilaatikkoon vasta aikaisintaan ensi viikolla.

Kaikille langoille oli alustava suunnitelma, tai siis visio mitä niistä tulee. Vaan nyt kun langat ovat hyppysissä, niin en olekaan niin varma, enkä ainakaan ole ehtinyt miettiä suunnitelmiani loppuun asti.

Vietin tänään päivän Tampereella ja langat on kuvattu tänään ostetun vahakankaan päällä. Inhosin aina kotona sitä vastuukia, mitä pidettiin aina ruokapöydässä, vaan nyt itse pienten lasten äitinä ymmärrän kyllä vahakankaan funktion..