Kauanpa siinä menikin, kun sain käteni rikki. Tikkusin eilen boleron toisen etukappaleen loppuun ja aloitin hihoja. Nyt on sormet kuin petolinnun kynnet ja käsivarsiin sattuu. Neuloessa minulla oli hyvä systeemi, päästelin menemään resoreita vauhdilla, mutta se kostautui nyt.

Veikkaan, että kipeytyminen johtui "pienistä" puikoista ja tiukasta neuleesta. Boleroa tehdään 3,5 mm puikoilla ja Woolilla, ja se ei näköjään sovikaan sormilleni. Kutosen puikot eivät tunnu missään, mutta jotenkin tuo bolero tökkii. Mutta kuten aiemmin olen jo sanonut, se on pakko saada nyt valmiiksi, että pääsen siirtymään muihin projekteihin.

Välityönä ajattelin tehdä pari pipoa (uusin innostuksen kohteeni) ja tehtävien listalle siirtyy myös Moebius-huivi. Onnistuisikohan se Ainosta?

Aamulla oli pakkasta, kun nousimme ylös. Perhekahvilaan lähtiessämme oli kaikilla tämän perheen naisilla uudet pipot. Minä testasin BB-piponi ja tytöt Jussipipojaan.

186779.jpg

Tein viime jouluksi lahjaksi veljelleni Jussipipon Novitan ohjeella. Ensimmäisestä piposta tuli ohjeen mukaan tehtynä liian matala. Toiseen pipoon tein muutaman ekstrasentin, mutta siitä tuli miehen päähän liian tiukka. Olen säilönyt niitä kaapissa, ja päätin kokeilla niitä tytöille. On niissä hieman kasvunvaraa kummallekin, mutta otinpa käyttöön kuitenkin.