Eilen sain tehtyä yhden jutun Jouluyllätysvaihtoon. Koko projekti alkaakin olla jo hyvällä mallilla! Vielä pari juttua ja voin paketoida koko systeemin. Olen tykännyt tästä vaihdosta tosi paljon, harmittaa, kun en ehtinyt mukaan Salaiseen Neuleystävään.

Nyt pitäisikin keskittyä Ihan Itsen huivivaihtoon. Langat on, saajan toiveetkin olen ottanut huomioon, mutta suunnitelma puuttuu vielä. Ajatustyö on kuitenkin käynnissä, koko ajan.

Sain eilen ommeltua boleron olkasaumat ja tehtyä etureunan. Tänään pitää ommella siis hihat ja koko komeus on valmis. Kuvia saatte heti kun bolero on valmis ja minun päälläni!

Ehkä tuo on hieman optimistinen arvio valmistumisesta kuitenkin, Mimmin kummit tulevat tänään koko viikonlopuksi meille juhlimaan sunnuntaisia synttäreitä, joten katsotaan, saanko viikonloppuna tehtyä mitään. Huomenna suunnistamme sitten käsityömessuille, hinku on jo kova ja pankkikorttia kuumottaa!

Muillakin näkyy olevan blogeissaan blogikissoja ja -koiria, joten tässä meidän sankari. Kuva on jo muutaman vuoden vanha, mutta oli niin osuva tähän blogiin. Sovituksessa taitaa olla Mimmille tekemäni pipo, ja vuodeksi veikkaan 2003 tai 2004. Parta on nykyään herralla hivenen pidempi ja takkuisempi, muuten on Koiruutemme ihan saman näköinen.

210025.jpg