Lähdimme koko perhe aamulla junalla naapurikaupunkiin. Lapset eivät ole aiemmin olleet junassa, joten se oli suurin syy muuten "turhaan" reissuumme. Ostelin jotain SNY:lle ja yritin jo ennakoida huomenna ilmoitettavan pakettivaihtoparin mieltymyksiä. Matka junalla kestää vain tunnin, joten varasin lapsille vain yhdet kirjat kummallekin ja vähän evästä. Kävimme syömässä kaupungilla, ja ehdimme hyvin aikaisempaan junaan.

Vaan kuinkas kävikään, veturi oli rikki. Juna pääsi lähtemään puoli tuntia myöhässä. Yllätys oli melkoinen, kun apuun tullut veturi hajosi myös! Istuimme keskellä peltoja odottelemassa kolmatta veturia. Siinä kaipasin todella jotain käsityötä. Olisi ollut rutkasti aikaa tehdä kesken olevia salaisia juttuja! Kun vihdoin pääsimme kotiasemallemme, meillä oli 3 veturia vetämässä muutamaa hassua vaunua ja tunnin matka oli venähtänyt kahden tunnin ja 20 minuutin mittaiseksi.

Sain eilen taas SNY:ltäni paketin. Olin menossa kävellen töihin (olin eilen tuossa naapurissa töissä), ja huomasin, että posti oli jo tullut. Piti siis kurkata postilaatikkoon, ja kun siellä oli kuori SNY:ltä, piti vielä palata kotiin avaamaan se saman tien. Sain valkoista suklaata ja kukan siemeniä. Ihana yllätys! Mistähän mahtoi SNY tietää, että aion vihdoinkin laittaa puutarhaan muutakin kuin nurmikkoa? Töistä en myöhästynyt paljoa, mutta se annettakoon anteeksi, kun oli hyvä syy :)

edit. neulesaldo on jo 75 g miinuksella. Sain yhden salaisen työn valmiiksi, ja siihen meni 50 g lankaa. Toinen vastaava on jo hyvällä mallilla, ja ajattelin tehdä noita useammankin, että saan varastoja pienemmäksi.