Sairasloma alkaa olla lopuillaan, mutta käsityörintamalla ei ole tapahtunut mitään. Tai siis mitään muuta kuin varaston lisääntymistä.

340998.jpg

Ruskeaa Huopasta löytyi vain yksi kerä cittarilta alkuviikosta, hintaa oli 2e. Enemmänkin olisin ostanut, jos sitä vain olisi ollut! Ainot tarttuivat tänään mukaan Keskiseltä, à 3,50e. Värit olivat vain niin herkullisia, että piti ne saada. Ehkä tuosta petroolista tulee BB-pipo tai joku muu vastaava lätsä.

Suunnitelmia on, mutta ei aikeitakaan toteuttaa. Leikkasin viikonloppuna vaippoja ja niitä olisi ainakin 10 ommeltavana, kunhan vain saisin inspiraation. Eipä tässä kyllä kiire ole, käyttäjäkin saapuu vasta ensi kesänä..

Novitan lehti tuli tällä viikolla, kera rikkoutuneen pinssin. Laitoin palautetta Novitaklubin kautta, olisikohan sinne pitänyt laittaa suoraan sähköpostia? Joka tapauksessa, uutta pinssiä ei ole vielä saapunut. Lehti oli pettymys, blogistaniassa lehteä hehkutettiin oikein antaumuksella, mutta minä en löytänyt yhtään mitään koko lehdestä. Modassa muistaakseni oli jotain toteuttamisen arvoista, mutta kuten jo sanoin, inspiraatio on hukassa. Mieluummin teen aivotyötä kuin fyysistä työtä :)