Tässä ihanassa auringonpaisteessa kuvattu bambutoppi:

1425605.jpg

Malli Suuresta Käsityölehdestä numerosta 3/2008, lankana Novitan Bambu, jota kului 300 g. En tykkää. Alaosa on ihan liian suuri, eikä yläosakaan kovin imarteleva ole. Koko on M, olisi vissiin pitänyt tehdä S, vaikka mittailin kyllä aluksi, minkä kokoisen teen. Takakappaletta tehdessäni sekosin mallikerran kerroksissa, ja se näkyy kyllä selvästi valmiissa työssä. Onneksi kuitenkin takakappaleessa. Haluaisikohan Mummi tämän?

Aloitin tänään klo 13 Pikkuemännälle villapaitaa Mambosta Suuren Käsityölehden numero 1/2008 ohjeella. Ja se oli valmis puoli yhdeksältä, siinä välissä tein ruokaa ja kävin kyläilemässä, ja neule ehti olla levityksessäkin.

1425615.jpg

Napit ovat saman väriset, vaikka kuva muuta väittääkin. Langankulutus oli 220 g, mutta tasan kaksi kerää. Lankahan saapui vasta viime viikolla, ja kun selailin käsityölehtiä, muistin tämän mallin. Kai se oli ollut jossain takaraivossa, että teen tuollaisen. Pipon teen vielä lisäksi, niin saadaan tytölle kevääksi hieno setti :)

Mambo oli aika outoa neuloa, se tuntui mielestäni muoviselta ja pitkästä aikaa noin isoilla puikoilla noin ison langan neulominen tökki. Mutta valmista ainakin tuli nopeasti!