Edit 2.7.07 tekstin lopussa, kuva ja sepostukset.

Aamulla päätimme lähteä koko porukka kiihdytyskisoihin. Koska samalla suunnalla on myös Tapion kauppa, minä ajelin sinne. Ja lankaa tarttui mukaan (uskallanko edes sanoa..) 2 kiloa. Herran jestas! Nyt meni kyllä pipariksi koko kirjanpito. Kaikille on kyllä suunnitelmia, kun vaan ehtisi kaikki toteuttaa.

Kuvan mahtavasta saaliistani saatte, kunhan isäntä ja kamera kotiutuvat kisoista. Itse pääsin ensimmäistä kertaa neljään vuoteen drag racingia katsomaan, ja piti lähteä kesken pois, kun pikkuapinat saivat hermoromahdukset. Mies jäi vielä sinne, soitti kaverilleen, josko pääsisi hänen kyytissään kotiin. Kun ko. kaveri tuli minua moottoripyörällä vastaan, emmin kyllä hetken, soitanko miehelle ja kysäisen, että tietääkö hän, että kaveri tulee pyörällä eikä autolla.. Soitin kuitenkin, ja ei kai siinä mitään, en vain ikinä ole kuullutkaan, että mieheni olisi joutunut moottoripyörän takasitsille, yleensä kun hän ajaa aina itse.

705653.jpg

No niin, kiusaukseksi teille muille :) Alhaalta vasemmalta lähtien: Hippyä kilo, 20e. Fabel-pätkävärjättyä sukkalankaa 50 g/kerä, 5 kerää/10e. Retu-sukkalankaa, 100g/2e. Seiskaveikkaa kaksi kerää, metsänvihreää ja tummansinistä, nämä olivat muistaakseni 3,19e/kerä Kauhajoen keskustassa Sepon Halpa-Hallissa.

Ylhäällä vasemmalla petroolia Loftia 6,90e/kerä, 3 kerää petroolia Dropsin Alpacaa yht. 10e, lisää pätkärääkättyä Fabelia ja ihan ylhäällä Lanettia, jonka hintaa en muista. Kyllä siis kannatti!