Kevään SNY-kierros on ohi. Minä lähetin paketteja Sannalle, ja eilen sain itse viimeisen paketin. Vaan lähettäjän selvittäminenpä olikin pieni arvoitus :) Kaverini oli laittanut vielä pienen pähkinän korttinsa loppuun, vaan selvisipä se pienen salapoliisityön seurauksena. Sain siis paketteja Lellulta. Ja katsokaapa viimeistä pakettia:

1592227.jpg

Nappeja kauniissa rasiassa, saksankielinen käsityölehti (tässä oli sekä neule- että ristipistomalleja), suklaata, nilkkasukat kesäkäyttöön, kaunis kortti ja kaksi ihanaa pussia. Mustavalkoinen taitaa mennä kosmetiikkakäyttöön, olenkin kaivannut juuri tuollaista matkoilla. Ja tuo punainen oli niin syötävän ihana! Siellä oli sisällä vielä yllätys:

1592234.jpg

Valkoista Las Vegas-efektilankaa. Pussikin pääsee taatusti käyttöön pienten neuletöiden kuljetuksessa, ja tuo kuosi on niin ihana, että paketin avattuani vain huokailin pitkään.

Uutta kierrosta siis odotellessa!

Kiitos kaikille ohjeista koskien tuota Trellis-takkia! Takakappale on kohta kainaloissa, vaan huomasin pari riviä sitten, että olen neulonut ties kuinka kauan kahdella eri kokoisella puikolla. En tiedä yhtään, kauanko minulla on ollut väärän kokoinen puikko työssä mukana. Syytän tietenkin lapsia, joku on käynyt vaihtamassa puikkoja kesken kaiken..