Käsityörintamalla on kovin kovin hiljaista taas. Tai siltä se tuntuu, jos ei yhtenä päivänä tapahdu mitään. Eilen en koskenutkaan slipoveriin saati muihin töihin, tänään sentään harkitsin sukkien aloittamista Austermannin Stepistä tytöille.

Kävimme nimittäin Ti-Ti-Nallen talossa, ja matkalle suunnittelin sukkia. Minä jouduin kuitenkin ajamaan koko matkan, joten se siitä ajan hyödyksi käyttämisestä.

455697.jpg

Paikka oli ainakin meidän neideille unelmien täyttymys, nalleja piti halailla ja joka huoneessa riitti mielenkiintoista tehtävää. Porukkaa oli heti aukeamisen jälkeen tosi paljon, mutta kyllä se kummasti väheni. Tullessa piti taas poiketa Juustoportilla maistelemassa juustoja. Huomasin uutuuden, joka kuulosti todella hyvältä: whiskyjuusto. Viskihän on aivan loistavaa ainetta ja juusto myös. Molemmat ovat siis ihania makunautintoja, joten odotin yhdistelmän räjäyttävän makuhermot taivaaseen. No räjäyttihän se, mutta ei todellakaan miellyttävällä tavalla. En siis tykännyt. Jatkossa nautin viskini viskinä ja juustoni juustona. Yäks.