Olen viime aikoina hussannut rahaa käsityöharrastukseeni luvattoman paljon. Tilasin kirjakerhosta Anu Harkin Puikoissa ja sitä odottelen saapuvaksi. Eilen pitkän jahkaamisen jälkeen tilasin täältä liukuvärjättyä villalankaa ja mohairia.

Tänään kävin Keskisellä ja mukaan tarttui taas vaikka mitä. Ostin monitoimikoreja, koska lankapaljouteni pitää nyt järjestää jotenkin järkevästi vaatehuoneeseen. Mies sai paitalangat (mustaa ja valkoista woolia), koska hän ihastui juuri neulomaani huiviin tulevaan kuvioon ja halusi siitä itselleen paidan. Pakko oli ostaa parit bambusukkapuikot (koot 3 ja 4 mm), koska niihin en ole tutustunut vielä ollenkaan. Ostin myös lisää isoja hakaneuloja, jotka tulevat shaalin käärimiseen neulomisen ajaksi ja pyöröpuikot, koska pitkillä puikoilla oleva shaali alkaa olla liian painava roikoteltavaksi yhdellä puikolla.

174887.jpg

Postissa tuli tänään yhden lehden tilauslahja. Se on edelleen muoveissa, kun en vielä ehtinyt siihen tutustua.

174889.jpg

Saako jostain estoja tietokoneelle, että jokainen sivu, missä esiintyy sana "ostoskori" ei näkyisi meillä? Vai onko ainoa ratkaisu luottokortin leikkaus ja napsuttelusormen katkaisu? Kaappi pursuaa lankoja (löysin juuri kilon viime syksynä ostamiani karstalankoja) ja lisää vain pitää haalia. Käteni eivät ole tarpeeksi nopeat muuttamaan keriä valmiiksi neuleiksi, kohta on pakko opetella neulekoneen käyttö, että saan edes joskus lankavarastoni nollattua!