Ilma ei todellakaan ole ollut kovin kesäinen tänä viikonloppuna. Seuraava kuva on otettu jo muutama viikko sitten, kun vielä oli aurinkoista ja lämmintä.

1665356.jpg

Tein tulevalle kummipojalle peiton jo helmikuussa. Kun poju on jo maailmassa ja peitto siten toimitettu saajalleen, voin julkaista kuvan vasta nyt. Tykkäsin hirveästi mallista, mallikuvio on Hurmaavat huivit-kirjasta. Peitto on virkattu Suupohjan Kehruutehtaan karstavillalangoista, langan menekki oli 260 g. Suunnittelin tekeväni kaikille kummilapsille ja omille mukuloille vastaavat peitot, vaan onneksi tuli järki mukaan. Isommille lapsille pitää olla jo isommat peitotkin, ja kyllä tuonkin virkkaus lopussa työstä kävi. En mitannut peittoa, mutta veikkaan, että se on noin 60*100 cm.

1665362.jpg

Eilen innostuin tekemään välipalatyönä Stitch´n´Bitch Koukussa-kirjan ohjeella Yhden kerän huivin. Nimi oli harhaanjohtava, luulin, että siihen menee koko kerä, vaan eihän tuo vienyt kuin 80 g seiskaveikkaa. Oli tosi kiva virkata pitkästä aikaa jotain, ja nyt onkin koukulla jo toinenkin huivi. Ohje oli mukavan simppeli, eikä tuon tekemiseen montaa tuntia mennyt.