Sain juuri äsken huivin valmiiksi Ihan Itsen huivivaihtoon. Siitä en voi kuvia laittaa, koska vaihto on salainen ja vaihto tapahtuu vasta marraskuun lopulla. Laitan kyllä sitten kuvan, jos vain enää muistan!

Langaton Lokakuu sujui mielestäni tosi hyvin, en ostanut kuin sen yhden pakollisen kerän lankaa tuohon huivivaihtoon ja yhden kerän lahjatyöhön. Mielestäni siis olen oikeutettu osallistumaan arvontaan! Varsinkin, kun en koskaan mitään näissä blogiarvonnoissa voita. Nytkin oli mennyt monta arvontaa ohi, kun en ollut ehtinyt lukea kaikkia suosikkilistani blogeja.

Jotain siis on valmistunutkin, ja uusia töitä on ilmestynyt keskeneräisten listalle. Aloitin itselleni slipoveria, mutta siitä on tehty vasta etukappaleen resoria muutama sentti. Nallesta aloitin säärystimiä, ja ihastuin ihan täysin pätkävärjättyyn lankaan. Aiemmin tekemäni Aurora-huivi muuttui juuri värityksensä takia lempparihuivikseni! Ehkä teen tuosta Nallesta jonkin sortin tuubin, ohje siihen oli ainakin Novitan sivuilla, olisikohan ollut klubilaisten ekstraideoissa.

Olen palellut viime päivinä (oikeastaan viikkoina) ihan tajuttomasti ja tänään kauppareissulle laitoin käteeni huovutetut lapaseni, ja ne olivat todella lämpimät. Olen lapsesta asti vierastanut lapasia talvella, koska niillä tulee aina kylmä, joten yllätys oli suuri, kun huovutetut lapaset ovatkin lämpimät. Haaveilen siis uusista huovutetuista lapasista (nuo vihreät ovat aavistuksen verran liian lyhyet sormien kohdalta) ja tuumin, että tuollaiset voisivat olla hyvät lapsillakin varakintaina. Pitää siis perehtyä siihenkin, onneksi hahtuvaa löytyy kotoa montaa eri väriä kuopuksen kestovaippailun jäljiltä.

Vapaapäivät käyvät vähiin. Lasten hoitopäivinä ajattelin hoitaa vielä viimeiset kauppa- yms asioinnit, koska töiden alettua en halua keskittyä mihinkään ylimääräiseen. Joululahjahankintani ovat todella hyvällä mallilla, jopa jouluyllätysvaihtokin on melkein valmis. Lankakaupassa ajattelin vielä käväistä, osin Langattoman Lokakuun loppumisen kunniaksi, osin siksi, että aina kun löydän jonkin kivan mallin, lankoja siihen ei olekaan, vaikka kuinka päätin pärjätä omalla lankavarastollani. Jos siis suunnitelmani pitävät, menen torstaina käymään Tapion Kaupassa Kauhajoella.