Aamulla tuli pakettikortti viimeisestä SNY-paketista. Lähdin kuitenkin kylälle verikokeisiin ennen kuin posti tuli, joten tuon hakeminen jää nyt sitten huomiselle. Taitaa olla paljastus luvassa :) Itse lähetin tämän kevään pakettini Pirjo-Riitalle.

Neulerintamalla on ihan kuollutta. Yksi villatakki on puikoilla Mimmille, mutta siitä ei sen enempää. Aika ei vain riitä enää nykyään mihinkään. Tiskikone hajosi puolitoista viikkoa sitten, ja saimme sen vasta äsken huollosta takaisin. Pihahommia olisi vaikka kuinka, ja olen ollut käytännössä yksinhuoltaja viime viikot, kun Isäntä rehkii harrikkansa kimpussa yötä päivää. Super Rally alkaa huomenna, kiirettä pitää, jos meinaa saada pyörän valmiiksi..

Olen neulonut aina, mutta muutamat viime vuodet on harrastus mennyt ihan manian puolelle. Nyt on kehittymässä pikkuhiljaa uusi mania, joka vie aikaa ja mielenkiintoa neulomiselta. Kaksi viimeistä vuotta on mennyt kuin sumussa sairastellessa. Vaikka meinasin kuolla, niin tämä kroppa kesti kuitenkin. Olen tajunnut, että on pakko alkaa pitää tästä kehosta huolta, ja olen alkanut liikkua. Käyn siis lenkillä ja jumpassa ja yritän muutenkin huolehtia tästä vasta kolmikymppisestä kehosta, että se jaksaisi vielä vuosikymmeniä. Tällä tautihistorialla kun se ei ole niinkään varmaa, että vietän leppoisia eläkepäiviä. Sitä paitsi liikkuminen on kivaa! Oikeasti.