Tänään sain aivan ihanan lankavaíhtopaketin.. Minä olin jotenkin onnistunut sotkemaan parien postien lähetyksessä, joten tein sitten itse ylimääräisen vaihdon. Ja voi että mitä ihanaa sainkaan.. Huomaa muuten ihana postituspaketti!

909937.jpg

100 g Tovea ja mukana oli vielä ohjekin huovutetuille lapasille. Pitääkin kokeilla, edelliset lapaset ovat tosi lämpimät, mutta hieman kirkkaat.. Lisäksi tuli 100 g Bambua, se on itselleni ihan uusi tuttavuus. Siitä tulee vauvalle jotakin, jos poika tulee. Lisäksi hierontaöljyä, sitä pitääkin kokeilla taas.

Sairastelu meillä jatkuu. Kuumetta tuntuu olevan ainakin sata astetta, mutta mittari näyttää edelleen vain rapiat 36. Yskin keuhkojani pihalle, kun en voi ottaa yskänlääkettä. Olin tänään kuitenkin töissä, ja yritän tästä nyt toipua työkuntoiseksi. Viikonloppu on mennyt muissa hommissa, Hurtta kävi trimmissä lauantaina ja eilen oli seurakunnan järjestämät 4-vuotissynttärit kaikille kaupunginosan nelivuotiaille. En ole neulonut viikonlopun aikana siis paljon mitään. Ehkä se innostus tästä vielä tulee. Viikonloppuna lähdemme Isännän kanssa laivalle, joten ainakin automatkoille tarvitsen tekemistä. Sitä odotellessa siis.