on valmis. Kankaat ovat Eurokankaasta, vinokantti paikallisesta kangaskaupasta. Päällä vihreä polarfleece, alla värikäs, ruudullinen puuvillakangas. Koko hökötys kantattu punaisella vinokantilla, peittoa voi käyttää kummin päin vain.

205128.jpg

Mimmi ei vieläkään tule itse sängystä pois, vaan hänet pitää aamuisinkin sieltä hakea. Kimuli taas tulee koko ajan sängystä pois. Nyt on nukuttu uudessa sängyssä kahdet päiväunet ja yhdet yöunet. Eilen nukkumaan mennessä meni kummallakin kerralla tunti, tänään vein päiväunille tytsyn takaisin sänkyyn 8-9 kertaa, ennen kuin neiti simahti. Viime yönä uni loppui kuudelta aamulla, kun neiti aurinkoinen tuli naureskelemaan meidän sängyn viereen. Onneksi olen sen verran herkkäuninen, että kuulen, kun tyttö avaa huoneensa oven ja lähtee läpsyttelemään liikkeelle. Portaissa pidetään nykyään porttia ylhäällä kiinni, kun Kimuli nukkuu. Ehkä se tästä vielä joskus helpottaa..

Kimulin sukatkin ovat valmiit, mutta niistä en ottanut kuvaa. Samanlaiset ne ovat kuin Mimminkin, raidoitus vain alkaa eri kohdasta.