Bongasin Zaniin blogista nettikaupan. Tilasin maanantaina täältä  laukunkahvoja, ja tänään ne tulivat jo postiin! Olen aina haaveillut tuollaisista pyöreistä kahvoista, mutta en ole malttanut niitä ostaa. Ne maksoivat 4e pari, ja vaikka tarvetta ei juuri nyt ole, niin pitihän ne ostaa.

(siivosin ennen kuvanottoa sohvan, ettei siihen jää mitään nöyhtäpallukoita tai roskia, ja siinä ne nyt kuvassa kuitenkin on)

185862.jpg

Purkasin sen Cortina-laukkunikin. Totesin, ettei tässä mitään uusia lankoja tarvita johonkin omasta päästä vedettyyn huovutettavaan laukkuun, joka ei välttämättä edes tule koskaan käyttöön. Sinne meni siis 100 g vihreää Cortinaa, joka odotteli kolmatta kerää, jotta saisin laukun joskus valmiiksi. Nyt tuosta tulee lapaset, mikäli lankaa piisaa niihinkään.

185867.jpg

Lankakerän alla on ihkauusi käsityörahini, jonka hain tänään Sotkasta. Se on isompi kuin edellinen, joka siirtyi nyt sitten vintinpäälle eläkkeelle. Ja ai miten niin mun lemppariväri sisustuksessa on punainen? Eihän sitä ole meillä kuin joka paikassa!

Mammuttimarkkinatkin tuli katsastettua. Mukaan tarttui vaippoja ja yksi Tutan body Kimulille, mutta olen ylpeä voituani vastustaa kiusausta lankahyllyllä. 7 Veljestä-lankaa sai nimittäin 3 kerää kympillä. Oli minun onneni, ettei siellä ollut havittelemaani väriä!