Olen jäänyt ihan koukkuun näihin neuleblogeihin. Aamulla on pakko selata kaikki mahdolliset blogit läpi. Olen saanut ihania ideoita ja potkua omiin töihini. Tosin se Novitan bolero on edelleen koskemattomana..

Toinen hurahduksen kohde olisi erilaiset vaihdot, jos niihin ehtisin mukaan. Huomaan aina liian myöhään käynnistymässä olevat vaihdot. Jouluyllätysvaihtoon pääsin mukaan ja suunnittelutyö on jo kovassa vauhdissa. Ihan Itsellä on käynnistymässä huivivaihto, johon havittelen mukaan.

Niin ja kaikki ihanat arvonnat, mitä järjestätte blogeissanne! Niitäkin olen aina kärkkymässä, josko joku järkkäisi jotain kivaa :)

Mutta koska posti ei tuo mitään yllätyspaketteja, täytyy postipoika pitää kiireisenä ihan omin voimin. Tosin sitäkin pitäisi hillitä, kun joka paikka pursuaa edelleen lankoja ja kankaita. Kohta alan huijaamaan itseäni ja myyn lankoja pois, että voin ostaa uusia. Suunnitelma on se, että on pakko saada varastoja pienemmäksi ennen käsityömessuja, jotta voin sitten oikein villiintyä siellä!