Kamala kiire. Eikä se edes lopu vielä tähän viikkoon. Eikä seuraavaankaan, silloin se hieman helpottaa, kiristääkseen tahtia kohti Mimmin synttäreitä.

Viikonloppuna olimme laivalla ja sain melkein valmiiksi yhden ison jutskan SNY:lle. Kesken se on kuitenkin vielä, enkä kuvaa voisi muutenkaan esitellä. Kamala väsy jäi viikonlopusta, en saanut nukuttua laivalla ja univelkaa oli matkassa vaikka kuinka paljon viime viikolta, kun Kimuli päätti joka aamu aikaistaa ylösnousuaan siihen malliin, että perjantaina noustiin jo klo 5.

Nämä kuitenkin valmistuivat jo viime viikon torstaina:

929592.jpg

Novitan 7 Veljestä liitteen palmikkosukat, lankana (yllätys) ruskea seiskaveikka, jota meni 155 g. Tikkusin ne melkein loppuun torstaiaamulla neuvolassa, kun olin sokerirasituskokeessa. Sain kamalasti kehuja tekeleestäni, ja rasituskokeenkin läpäisin kirkkaasti!

Kuva on taas omaan taattuun tapaani surkea, mutta puolustukseksi sanottakoon, että se on otettu yöllä noin klo 2.54. Heräsin hirvittävään suonenvetoon pohkeessa, linkutin alakertaan hakemaan sukkia ja samalla nappasin pikaisesti kuvan.