Tonnikisan voittajasta ei ole kuulunut mitään. Mikäli hän ei ilmoittaudu, joudun palkitsemaan HeliP:n, joka kommentoi blogiini laskuriluvulla 995.

Sain eilen ensimmäisen Lainesukan valmiiksi. Siitä tuli aika löysä, mutta ajattelin kokeilla, mitä sille tapahtuisi pesussa. Lanka on siis Suupohjan Kehruutehtaan 100% villakarstalankaa, mutta minkäänlaista pesuohjetta minulla ei ole. Onko vinkkejä, miten voisin huovuttaa sukkaa "ihan vähän vain"? Sukka ei ole mitenkään jättisuuri, se on vaan löysä. Eipä se varmaan suuria haittaa, mutta kun ajattelin noita lahjaksi, niin olisi kiva, jos ne olisivat kunnolliset. Toisen sukan päällä ne varmaankin olisivat ihan passelit, itse kuljen aina pelkällä villasukalla, jos sukkia on jalassa ollenkaan.

177854.jpg

Toinen on aloitettu, varsi on valmis ja saisin aloittaa kantapäätä. Shaali on siinä vaiheessa, että viimeinen kerä on korkattu, joten se valmistunee piakkoin. Shaali on valmis, kun 200 g lankaa on mennyt, ja nyt on mennyt jo 150 g. Se vaikuttaa tosi lämpimältä, vaikka onkin 100% tekokuitua. Kuvan napsaisen sitten valmiista tekeleestä.