Kiitettävästi olette osoittaneet mielenkiintoa lankavaihtoa kohtaan!

Mietin yksityiskohtia, ja haluaisinkin mielipiteitä vielä niistä.

Aikataulu: toteutettaisiinko se Lankahamstereiden aikana vai vasta sen jälkeen?

Langan määrä: itse ajattelin vaihdokiksi 200 g lankaa. Siitä jo jotain saa aikaiseksi, mutta se menisi halvimmalla mahdollisella maksikirjemaksulla.

Vaihdon toteutus: tässä on kaksi vaihtoehtoa. Teemmekö niin, että minä jaan parit sattumanvaraisesti, ja jokainen kysyy omalta pariltaan, mitä tämä haluaisi tai kelpuuttaisi (esim. allergian takia)? Vai esitämmekö toiveet heti ilmoittautumisessa, eli ilmoitat mitä sinulla on ylimääräistä ja minkä tyyppistä lankaa kaipaat? Minä sitten yritän saada tarjonnan ja kysynnän kohtaamaan.

Tässä viime aikojen tuumooksia. Ajattelin perustaa vaihdolle ainakin oman sivun, ehkä jopa blogin, kunhan saamme asiaa hieman eteenpäin. Mielipiteitä saa esittää ja vaihtoa mainostaa!

Sairastupaan kuuluu entisenlaista. Sairaslomaa tuli vielä tämä viikko. Lääkärin mukaan korvat näyttävät jo paremmilta, mutta poskiontelotulehdus ei ole hävinnyt mihinkään ja sen kyllä huomaa. Korvakivun hellitettyä olen saanut keskittyä täysin poskisärkyyn. Pää on muutenkin aika sekaisin, lääkäri tarjosi minulle huumetta, ennen kuin tajusin, että kuumeestaahan tuo kyselee :)