Vapun kunniaksi ostin itselleni uuden kameran. Hyviä kuvia sillä tuntuu tulevan, mutta en ole vielä perehtynyt ollenkaan niiden siirtoon koneelle :) Tämä on nyt oikein järjestelmäkamera, joten pokkareihin tottuneelle kameran käyttäminen on vähän hakusessa.

Huhtikuussa varasto pieneni 145 g. Uusia lankoja tuli yhteensä 600 g, yhdestä Ravelryn kautta tehdystä vaihdosta, SNYltä, sukkalankaklubista ja ostinpa itsekin yhteen työhön lankaa. Valmiita neuleita valmistui 645 g, vauvanpeitto (vauva, kenelle sitä suunnittelin, olikin poika, joten nyt odotellaan seuraavaa syntyvää vauvaa!), Seafoam Scarf, Snicket Socksit ja yksi salainen työ, jota en voi blogata kuin vasta viikon päästä. Lisäksi siinä samassa Ravelryvaihdossa meiltä lähti 100 g lankaa. Kaiken kaikkiaan siis -145 g varastotilanteeseen.

Tämä äiree lähtee lomalle oikein ulkomaille! Lähden tapaamaan vaihdossa olevaa ystävää, jota en ole nähnyt vuosiin. Lupasin tehdä hänelle jotain tuliaiseksi, enkä tietenkään voi paljastaa tuliaista etukäteen. Siksi blogaus siitä vasta reissun jälkeen.