Mummi sai synttärilahjaksi jämälankahuivin (220 g seiskaveikkaa, mohaireja, Atacama Alpacaa ja muita nimettömiä jämiä), aiemmin esitetty teaseri oli juuri tästä huivista. Lisäksi mummi sai Button Tap Hatin tummansinisestä Isoveljestä (65 g). Ukki sai isänpäivälahjaksi samasta Isoveljestä tehdyn palmikkopipon (85 g), jonka ohje löytyy kirjasta Myssyistä sukkiin. Sukat piti saada samaan pakettiin, ja otin ne mukaan viikonloppureissulle autoon neulottavaksi, vaan yhtä keskeneräisinä ne tulivat takaisin kuin mitä kotoa lähtivät.

Ja nyt kaikkein inhottavin juttu: kuvia ei olekaan, vaikka ne perjantai-iltana napsin, ennen kuin lahjoitin neuleet eteenpäin. Kuvia siis tulee, jos ne vielä jostain löytyvät, tuo kamera kun on ennenkin hukannut ja löytänyt uudelleen kuvia. Nyt harmittaa ja lujaa! Jos tämä ketutus jatkuu vielä, niin minä marssin hyvin pian kauppaan ja ostan kunnon kameran. Prkl.

Tallinnan reissu meni oikein hyvin, paljon hyvää ruokaa, vanhassa kaupungissa kävelyä ja hotellissa nukkumista :) Ja uskokaa tai älkää, mutta en ostanut yhtään lankaa! En käynyt edes yhdessäkään lankakaupassa! Valmiita villatakkeja lapsille katsoin, mutta niitäkin hyvin kaukaa :) Ja kamera unohtui kotiin, joten ei kuvia sieltäkään.