Sain kuin sainkin toisen pipon valmiiksi Pipoviikoille! Tein lettipipon petroolista Ainosta, ja lankaa meni 55 g. Joko minulla on hassun mallinen pää tai en oikein ymmärrä pipo-ohjeita, mutta mielestäni tästäkin tuli melko pieni. Neuloessa ajattelin sen olevan juuri sopiva, mutta päähän koittaessa se olikin ihan liian nafti.

367834.jpg

Kuvassa näkyy myös joskus vuosia sitten tekemäni poolopaita (huomatkaa myös edelleen ikkunoissa olevat jouluverhot.. Kangas uusiin verhoihin on tilattu, enkä aio vaihtaa mitään väliverhoja jouluverhojen ja uusien verhojen väliin). Ohje on jostain Suuren Käsityölehden numerosta ja lankana 100% tekokuitu. Aamulla oli pakkasta -22 astetta, ja kummasti vain tekokuitukin lämmitti. Mahan kasvaessa lyhyt malli ei kuitenkaan taida olla enää kauaa kauniin näköinen, joten pääsin haaveilemaan uudesta neuleesta itselleni. Lisättäköön se tehtävien töiden listaan..

Eilen sain tietää SNY-parini. Yhteyttä on jo otettu ja kaupassa kuljettu silmät avoinna. Sain itsekin jo sähköpostia omalta pariltani. On tämä vaan niin jännää!