Lähdemme huomenna sinne eteläiseen maanosaan yhdistetylle kisa-, vierailu- ja synttärimatkalle. Huomenna mies menee ajamaan kilpaa Kaanaan Kahinoihin, ja me naiset saamme kuluttaa koko päivän keskenämme miten parhaaksi näemme. Sen jälkeen matka jatkuu serkkuni luo, emme ole vielä nähneet heidän uutta taloaan. Sunnuntaina matkaamme ensin kummipojan 1-vuotissynttäreille ja sieltä sitten kotiin. Aikamoinen reissu siis edessä!

Aluksi ajattelin ottaa sukkakutimen mukaan. Migreeni kuitenkin koputtelee päänahassa siihen malliin, etten tiedä vielä, otanko mitään käsityötä mukaan. Aikaa kyllä olisi, ajomatkat ja todennäköisesti istumme lasten kanssa jossain huoltoaseman leikkipaikalla pitkät pätkät.

Bolero ja lahjatyö edistyvät hyvää vauhtia. Eilen illalla alkanut migreeni kuitenkin sotkee sen verran suunnitelmia, ettei tee mieli tikuta yhtään mitään. Suunnitelmia on taas vaikka kuinka ja "mä haluan"-projekteja vielä enemmän. Yllätyin, kun huomasin, ettei 9-kiloisessa lankavarastossani ole _yhtään_ kivaa lankaa. Uskotteko? Onko siis Nokian-Tampereen seudulla mitään kivaa lankakauppaa, missä kannattaisi huomenna käydä?