Olen kolmekymppinen käsityöaddikti.

Perheeseeni kuuluu Isäntä, Mimmi 10/03, Kimuli 05/05 ja pikku-Emäntä 09/07. Lisäksi jaloissamme pyörii koira. Asumme maalla omakotitalossa.

Pidän aidoista materiaaleista, villasta, alpakasta, yms. Lempivärejäni värjäämättömän harmaan lisäksi ovat vihreä ja keltainen, oranssi, sininen (erityisesti petrooli), musta, ruskea.. Melkein kaikki värit käyvät, mutta pastellit ja valkoinen ovat ehkä hieman hankalia värejä.

Neulomisen lisäksi harrastan liikuntaa, lukemista ja elokuvien katselua. Rakastan vaahtokarkkeja, pähkinäsuklaata, valkoista suklaata, lakua ja karkkeja. En juo kahvia tai teetä, mutta kaakao maistuu. Olen myös Pepsi Max-addikti. Pidän erilaisista tuoksuista, kuten tuoksukynttilöistä, omena taitaa olla ikuinen suosikki.

Harrastusvälineitä minulla on paljon, puikkoja löytyy melkein joka lähtöön. Apuvälineitäkin on, tietysti valinnanvaraa on hyvä olla. Kirjoja ja lehtiä minulta löytyy myös aika paljon, mutta toki kirjahyllyssä on vielä tilaa! Anu Harkin Puikoissa ja Stitch´n´Bitch Koukussa ja Neulojan käsikirja ovat ikuisia inspiraation lähteitä.

Rakastan huiveja! En voi elää ilman huiveja tai aurinkolaseja. Kaulaani palelee ja silmiini sattuu, mikäli lähden ilman luottokamojani ulos. Villasukista yritän opetella pitämään, koska meillä on kylmät lattiat. Enemmän taitaisin kuitenkin hyötyä säärystimistä. Lapasetkin ovat vähän ongelmallisia, mutta jos joku ihana ihminen minulle jotain neuloisi, niin enköhän minä olisi tyytyväinen niistäkin.

Ravelryssä olen samalla nimimerkillä, eli jonskulainen.